tannlege%20logo
Telefon:  32121405

VELKOMMEN TIL TANNLEGEKOMPANIET


Tannlegekompaniet er en moderne tannklinikk lokalisert i Hønefoss og i Hole. Vi er seks tannleger som jobber med pasienten i fokus. Vi bruker i hovedsak lokale, norske tannteknikere for å gi høy kvalitet med kortest mulig ventetid.

Vi tilbyr det meste av moderne tannbehandling. Ved behandling hos en av våre to klinikker vil du bli møtt med et smil, og vi forsøker å skape et godt samarbeid med våre pasienter, også de som lider av tannlegeskrekk. For å oppnå dette bruker vi enkelte ganger sedasjon, dvs lett narkose.

Åpningstider: 
mandag: 08-16
tirsdag-torsdag: 08-18
fredag: 08-15

Du kan booke time her; https://tannlegekompaniet.opusdentalonline.com/

Andreas Moen
Almennpraktiserende tannlege, utdannet ved Pomeranian Medical University i Szcezcin, Polen, 2008-2013.
Andreas begynte å jobbe hos oss i 2015 etter to år i privat praksis i Fredrikstad. Andreas har en idrettskarriere som snowboard-kjører, men har erstattet snøbrettet med tenner. Hole-gutten dekker de fleste områder innen tannbehandling, og er en sympatisk og rolig tannlege.  Han har et mål om at pasienten skal føle seg trygg og ivaretatt.
andreas

Torbjørn Tingleff
Almennpraktiserende tannlege, utdannet ved Universitetet i Bergen 2004-2009.
Torbjørn har erfaring fra privat og offentlig praksis i Trondheim og i Nord-Norge. Torbjørn er et positivt innslag på klinikken, og er glad i periodonti (tannkjøttsbehandling), rotfyllinger, kroner og broer og kirurgi.
torbj%c3%b8rn

Ronja Sandum
Ronja kommer fra Hønefoss og er utdannet ved Universitetet i Oslo (2013-2018)
Hun er en trygg, rolig og omtenksom person med god erfaring som allmennpraktiserende tannlege. Hun er flink med engstelige pasienter og utfører de fleste behandlinger.
ronja

Håvard Mandt
Almennpraktiserende tannlege, utdannet ved Universitetet i Oslo 1997-2002. Daglig leder hos Tannlegekompaniet. Håvard liker godt å jobbe med engstelige pasienter, og trives godt med alt fra rotfyllinger til kompliserte bitthevninger. Han er kjent med nye teknikker og nye materialer for å kunne bevare mest mulig av pasientens egen tannsubstans. I tillegg har Håvard lært seg å bruke «All-in», usynlige tannregulerings-skinner for voksne. Med disse skinnene kan man rette opp enkle feilstillinger på tennene på relativt kort tid.
h%c3%a5vard

Mari Lid
Mari er allmennpraktiserende tannlege, utdannet ved Poznan University of Medical Sciences (2012-2017) Mari jobber hos oss halve uken, andre halvdel jobber hun som militærtannlege. Hun har jobbet i Forsvaret i Nord-Norge siden 2017. Mari kommer opprinnelig fra Trøndelag, men har nå slått seg til ro i Hønefoss. Hun er en omsorgsfull og nøye tannlege, som utfører de fleste typer tannbehandling og er i sitt ess når hun jobber med å gjenoppbygge ødelagte fortenner. Mari er opptatt av god kommunikasjon med pasienten og at alle skal føle seg trygge.
mari lid