bingo2_logo_63px
Telefon:  32 12 40 40

Velkommen til OK Bingo


OK Bingodrift ble etablert i 1996, og vi kan se tilbake på en jevn og god vekst. Det som startet med to bingohaller, har gradvis vokst til 23 haller. De fleste er heleide av oss, mens noen er i samarbeid med andre aktører.

Vi driver etter de til enhver tid gjeldende forskrifter, og har 18-års aldersgrense i spillehallene. Hvert år fordeler vi om lag 60 millioner kroner til frivillige foreninger. Vi er stolte av å kunne bidra til økt aktivitet innen foreningslivet på denne måten.

Hvorfor spille bingo?


Å spille bingo er en sosial aktivitet, hvor du kan hygge deg sammen med voksne mennesker noen timer. Samtidig har du spenningen. Kanskje er du som stikker av med dagens jackpot?

Å spille bingo er enkelt, du lærer deg spillet i løpet av noen få minutter. I tillegg er det rimelig å være med, samtidig som du kan vinne store pengepremier. Omtrent hvert andre minutt har du nye vinnersjanser.

Det er ikke uten grunn at bingo tiltrekker seg så mange mennesker. På verdensbasis er det over 60 millioner aktive spillere. Spiller du hos oss, går overskuddet til en rekke lag og foreninger – og du støtter dermed aktiviteter for barn og unge.