Velkommen til Klara

Vår reise mot det som i dag er KLARA starter allerede i 1990 – en spennende reise bestående av ulike konsepter og forskjellige navn. En reise som har gitt oss verdifull kunnskap om det norske- og skandinaviske motelandskapet.  

Men historien om navnet KLARA blir først en realitet i 2006, da åpnet vi vår første klesbutikk med nytt navn! KLARA-butikken i Porsgrunn blir startskuddet for vår suksess, og i dag har vi over 100.000 fornøyde kunder årlig. Vi er stolte over å oppleve en positiv utvikling i et tøft motemarked. I tillegg til vår nettbutikk er vi i dag totalt åtte KLARA-butikker i Norge! Og siden 2006 har vi gradvis blitt en viktig aktør i det norske motebildet, og en populær butikk med klesmerker som er blitt godt mottatt av våre kunder.   

Vi har et stort sortiment og bredt utvalg av danske, samt noen tyske og svenske merkevarer. Og vi har et svært godt samarbeid med alle våre dyktige leverandører. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi hver dag for at vi skal levere et unikt og tilpasset utvalg av klær til alle våre KLARA-butikker.

Du finner Klara-butikken på KUBEN i 1. etg mellom Boots Apotek og Normal.