Gullfunn_logo_63px
Telefon:  94 02 05 09

Velkommen til GullFunn


Hos Gullfunn Kuben finner du et stort utvalg smykker og klokker i alle prisklasser. Vi tar også imot reparasjoner og batteriskift.

Gullfunn har kjente klokkemerker som Seiko, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Skagen, Fossil, Lorus og  Alexander. Og kan i tillegg tilby en mengde rimelige smykkeklokker fra Diligaf. Til barna har vi et fargerikt utvalg fra Lorus og Panex.

Moteriktige designsmykker får du både i sølv og i gull. Og vi har alltid gode kampanjer! Diamantene skaffer vi i den størrelsen og kvaliteten du ønsker. Her har vi konkurransedyktige priser.

Er du på frierføtter, har vi mange ringer å foreslå. Vi er ekstra stolte av å vise frem Gullfunns Kjærlighetsring. Denne koster fra kr 5499,- Og vi har mange forlovelsesringer/gifteringer å velge i, så her finner man lett en favoritt.

Skal du kjøpe en gave, har vi både motesmykker i bijouteri fra Hjerter og Snø for Sweden. Eller vår nye spennende serie i stål. Vil du ha noe mer klassisk, har vi sølvsmykkene fra PAN. Og lekre gullsmykker i hvitt, gult eller rosegull.

Dåpsgaven finner du hos oss. Vi har emaljesmykkene Pia og Per fra Arne Nordlie, sølvbestikk og album fra Eik, barnesøljer fra Sylvsmidja og søte smykkeskrin, gullhjerter, sølvsmykker, dåpsattestholdere, sparebøsser og rammer.

Vi har også et utvalg sølvbestikk fra Th Marthinsen og bunadsølv fra Sylvsmidja i butikken. Og bestiller gjerne opp mer om vi ikke har det du trenger.

Velkommen til en hyggelig handel!