Velkommen til Glitter


Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt utvalg av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og kan hjelpe deg med å finne smykker og tilbehør til enhver anledning. Vi har i tillegg et stort utvalg produkter som passer perfekt for gaver.

Glitter har på kort tid utviklet seg fra et lokalt svensk selskap til et internasjonalt moteselskap med 253 butikker i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Polen.

På Glitter finner du det meste innen mote. Vi har ulike kolleksjoner med øredobber, halskjeder, ringer, og armbånd. Her er det både søte små, og store oppmerksomhetsvekkende smykker. Noe for alle anledninger, og enhver smak!
Vi har trendy solbriller, fargerike blomsterkranser, klokker, skjerf, vesker, og lommebøker. Her finner du det du trenger til store begivenheter blant annet med løs vipper, neglelakk, og løshår.

Vi har også en stor kolleksjon med ekte sølv. Dette er et flott alternativ for små barn, eller om du er nikkel allergisk. Her selger vi halskjeder, øredobber, ringer, armbånd og sølvpuss til smykkene dine! Du kan også få kjøpt enkle bakdeler til øredobber, og flotte charms du kan lage ditt eget armbånd med.

Glitter lanserte sin nyeste hårguide i April 2014. Denne viser deg steg for steg instruksjoner som gir deg en mulighet til å gjøre dette på egenhånd. Vi tilbyr gratis styling og veiledning. Glitter ønsker å være best på hår, og har derfor utvidet vårt sortiment med gode hårprodukter, løshår og verktøy som gjør hårstyling lettere for deg! Glitter har hverdagslige ting man trenger, som strikker, hårklyper, hårbånd og hårbøyler.

Spennende nyheter kommer inn hver uke, og er avgjørende for at vi skal være oppdaterte på det nyeste innen mote!