Velkommen til Enklere LivProduktutvalget i våre butikker er stort og du kan også prøve ut mange av produktene slik at du blir overbevist om at de faktisk gjør nytten. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk og håper du finner noe fint og nyttig til deg selv eller kanskje en gave til noen du kjenner.

Her finner du alt som gjør hverdagen litt enklere. Smarte, nyttige og praktiske dingser som reiseeffekter, kjøkkenutstyr og kontortilbehør.

Produktutvalget i butikkene våre er stort og kvaliteten på varene høy. Vi kjøper varer i hele verden, og utvikler også produkter selv. Kundene kan prøve ut mange av produktene i butikkene våre, slik at man blir overbevist om at de faktisk gjør nytten.

Enklere Liv har en garanti som sier: 100% fornøyd i 100 dager, og målet vårt er å være best på kundeservice i Norden. Nå nærmer vi oss 100.000 Facebook-fans, noe som også kan tyde på at kundene er brukbart fornøyde med oss.

Målet vårt er at alle skal kunne finne noe fint og nyttig til seg selv hos oss, og gjerne også nyttige gaver til familien og vennene sine.

Enklere Liv på KUBEN finner du ved siden av Burger King i 1. etg.