Velkommen til Boots


Boots har mer enn 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn, og Storbritannias ledende aktør, innen helse og velvære. Boots sine unike produktserier som for eksempel No7, Botanics og Soltan er tilgjengelige i Norge gjennom Boots apotek.

Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service – fordi god helse og naturlig skjønnhet henger sammen!

En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, er vårt kjerneområde i apoteket.
 

I uke 27, 28, 29, 30 og 31 åpner vi klokken 10.

 

Helsetjenester i Boots apotek


I Boots apotek er vi opptatt av at folk skal ha muligheten til å ta ansvar for egen helse. Dette kan vi være med på ved å tilby enkle helsetjenester i apotek. Hos Boots apotek tilbyr vi blant annet kolesterolmåling, blodsukkermåling, føflekkskanning, tarmkrefttest og legemiddelsamtale. I Boots apotek har vi stor tro på at lett tilgjengelige helsetjenester bidrar til å skape trygghet og kan være med å redde liv.

boots-innhold-b1
Føflekkskanning

For undersøkelse av mistenkelige føflekker.

Norge er på verdenstoppen i forekomst av føflekkreft, og er stadig økende. I Boots aptotek kan du få undersøkt mistenkelige føflekker med avansert bildeteknologi som ser noen mm ned i huden. Bildene analyseres av hudlege hos vår samarbeidspartner ScreenCancer. Du får svar innen 1-2 uker. Tjenesten leveres i utvalgte Boots apotek. Pris kr. 350 for første skan, kr. 150 for påfølgende.

boots-innhold-b2Kolesterolmåling

For hjertesunne råd og måling av totalkolesterol.

2 av 3 nordmenn kjenner ikke sitt kolestrolnivå – kjenner du ditt? Målet med denne tjenesten er å gi økt bevissthet på hjertesunne levevaner og betydningen av å kjenne ditt kolesterolnivå. På denne måten kan du ta et større ansvar for din hjertehelse. Pris kr. 95

boots-innhold-b3Tarmkrefttest

For sjekk av risiko for tarmkreft.

Tarmkreft utvikler seg vanligvis over mange år, og symptomene er ofte utydelige. Tidlig diagnose, og dermed tidlig behandling, gjør at sjansen for overlevelse øker betydelig. Boots apotek tilbyr nå veiledning om hvorvidt du befinner deg i risikogruppen (risikotest) og således bør ta en hjemmetest som kan kjøpes hos Boots apotek. Vår samarbeidspartner ScreenCancer analyserer prøven du sender inn og du vil få svar uansett utfall. Er testen avvikende vi du få evledning om videre undersøkelse. Pris kr. 450

boots-innhold-b4Blodsukkermåling

For kjennskap til dine verdier.

Ca. 350 000 personer i Norge har diabetes type 2, eller er i risikogruppen for å få diabetes. Kun halvparten av disse kjenner til dette. I Boots apotk kan du få svar på om du er i risikogruppen ved hjelp av en enkel og rask blodsukkermåling. Pris kr. 75

boots-innhold-b5Legemiddelsamtale

For svar på spørsmål om dine medisiner.

Mange av oss kombinerer flere legemidler samtidig. Det kan føre til alvorlige bivirkninger. Hos Boots apotek kan du få en privat samtale mellom deg og en farmasøyt med fokus på riktig legemiddelbruk. Varigheten av samtalen er omtrent 15-30 minutter. Pris kr. 150

boots-innhold-b6Multidose
Pakking av medisiner i ferdige doser.

Som multidose kunde i Boots apotek får du dine legemidler spesialpakket i små poser for inntil en måneds forbruk av gangen. Det er en pose for hvert doseringstidspunkt. Hver pose er tydelig merket med ditt navn, dato og tidspunkt for når posen skal tas og hvilke legemidler posen inneholder. Multidosen er spesialtilpasset for deg og produsert på grunnlag av din lege sin forskrivning.