Tirsdag 20. oktober er det igjen klart for Xtreme Dager på KUBEN – og denne gangen varer prisfesten i hele 5 dager! Du kan benytte deg av gode tilbud og morsomme aktiviteter helt frem til lørdag 24. oktober. Nederst på siden finner du senteravisen vår med alle tilbudene.

Hans Arne collageTirsdag 20. oktober: «En musikalsk time» med Hans Arne kl 13.00

Vi starter moroa med underholdning for de voksne på tirsdag 20. oktober. Da kommer Hans Arne til Pasta Cafè kl.13! Han kommer med forestillingen «En musikalsk time». Her får du høre sanger som garantert bringer frem gamle minner. Hans Arne er kjent for å gjøre populære show for godt voksne og for å dele ut mange og rause klemmer.

 

 

 

Torsdag 22. oktober:  Minishow medAlexx Alexxanders «Defying Gravity»  kl. 18.00

alexxGikk du glipp av Alexx Alexxander og «Defying Gravity» når han opptrådte i Hønefoss? Nå har du sjansen igjen, han kommer nemlig til Kuben og gir oss et minishow.

Alexx holder ingenting igjen når han utvilsomt setter sammen det største og mest påkostede magiske showet i Norges historie. Alexx vil presentere flere helt nye illusjoner laget spesielt til dette showet som aldri har vært vist for menneskeheten. Før nå… I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. På KUBEN vil vi få smakebiter fra dette fantastiske showet.

 

vennebyen

Lørdag 24. oktober: «Apas magiske trylleshow» kl. 12 og 14.

Her kan store og små være med å synge og danse til Vennebyens kjente sanger, samtidig som de lærer gode verdier av bestevennene Apa, Ted og El‑ e. Etter showet kan alle barn mingle og klemme med Apa, Ted og Elfie.

Her kan du lese mer om Apa, Ted og Elfie.

Annonsen vår med tilbud som gjelder fra torsdag-lørdag;

Kuben_XtremeDager_Annonse_M53