Den 26. september kommer selveste Alexx Alexander til Ringerike Kultursenter Hønefoss med showet «Defying Gravity» og vi gleder oss!!! Vi på Kuben senter har 15 billetter vi har lyst til å gi bort til våre kunder. Svar derfor på dette spørsmålet i kommentarfeltet på Facebookkonkurransen vår og bli med i trekningen av billettene:

I hvilket år lanserte Alexx sin egen magiske serie «Illusions» på VGTV? (Pst…svaret finner du lenger ned)

Defying Gravity

Alexx holder ingenting igjen når han utvilsomt setter sammen det største og mest påkostede magiske showet i Norges historie. Alexx vil presentere flere helt nye illusjoner laget spesielt til dette showet som aldri har vært vist for menneskeheten. Før nå…

I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Med et 10-talls tonn utstyr, har han tatt showet sitt på veien, og opptrådt for fullsatte saler. Alexx er den største illusjonisten i Norge. Han har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som underholdning.

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.

Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Nå legger Alexx Alexxander ut på høstturné. Forestillingene spilles kun en kveld hvert sted. Bestill billetter før de forsvinner!

Alexx Alexxander fikk sin første tryllebok av bestefaren da han var bare fem år gammel. Etter mange timer med øvelse var ha klar med sin første offisielle forestilling for familien. Familie og venner sier at det alltid har vært noe spesielt med Alexx, og han likte å gjøre ting som var annerledes.

Første show

Da Alexx var 10 år gjennomførte han sin første betalte forestilling. I en alder av 12 år vant han en landsomfattende tryllekonkurranse, og ble samme år kåret til årets mest allsidige artist av «Den Magiske Cirkel». Året da Alexx ble 14 år vant han sølv i Nordisk mesterskap i Scenemagi. I 1999 ble han med VG på deres landsomfattende sommerturné, og var med på 60 show fordelt på 3 uker.

Fra show til business

Høsten 1999 satte han opp sitt første egenprodusert helaftenshow, «Magical Moments», på Papirhuset teater i Tønsberg. Her hadde han med seg noen av Norges beste dansere, anden Anton, pyroeffekter og store mengder lyd og lys. Det ble spilt for fulle hus, og det var første gang Alexx fikk oppslag i landets største aviser. Samme høst startet Alexx sitt eget event- og underholdningsfirma «A EVENT». I 2001 fylte Alexx 16 år, og begynte å jobbe som magiker og entertainer på fulltid. Han har siden jobbet for noen av Norge- og Sveriges største bedrifter, og har vært på omfattende turneer.

En magisk reise

I 2010, deltok Alexx i «Norske Talenter» på TV2 hvor han viste halsbrekkende stunts og illusjonsnummer, og han ble stemt helt frem til finalen.

Thomas Giertsen: «Dette er det mest spektakulære vi noen gang har hatt med på Norske Talenter!»

På høsten samme år fikk Alexx Slottsfjellstårnet i Tønsberg til å forsvinne. Dette ble direktesendt på tv foran 300 000 seere. Resten av høsten la han ut på egenprodusert norgesturné med showet «En magisk aften», hvor han besøkte byer fra Kristiandsand i sør til Harstad i nord. Han ble samme året kåret til «Årets tryllekunstner i Norge 2010» av «Den Magiske Cirkel», for å presentere magi som underholdning.

Fra gaten til scenen

Sommeren 2011 lanserte Alexx sin egen magiske serie «Illusions» på VGTV. Her tok han magien med seg ut på gaten, og forundret tilfeldig forbipasserende og norske kjendiser. Det ble en stor suksess med over 2 millioner visninger. Deretter satte han opp forestillingen «A night of Illusions», som ble spilt for fulle hus både i Tønsberg og Oslo samme høst.

Kongelig magi

I 2012 opptrådde Alexx på Barnas Fredsprisfest sitt 15 års jubileum, hvor Hennes Kongelige Høyet Mette Marit var publikum. Sommeren brukte han på å spille inn sesong 2 av «Illusions» på VGTV, som ble lansert på sensommeren. Serien genererte over 3,4 millioner visninger, og ble omtalt hele veien til Las Vegas. På høsten ble også serien lansert i Sveriges største nettavis, Aftonbladet. Her var det med svenske kjendiser, som blant annet Camilla Henemark, Babsan og skjønnhetsdronningen Annica Duckmark. I 2013 ble Alexx spesielt invitert til Stockholm for å opptre for Prinsesse Madeleine, og hennes stiftelse «Min stora dag».

Utsolgte saler

Storsatsingen «Alexx Alexxander Illusions» prøvespilte på Logen Teater i Bergen 3. mai. Forestillingen ble utsolgt på bare to uker. Da bestemte Alexx seg for også å sette opp forestillingen i Oslo. Men han ville gjøre den annerledes. Legge til nye spennende elementer. Han kontaktet derfor en av Europas mest etterspurte luftakrobater og fakirer, Maria Zeniou. Det skulle vise seg at magi kombinert med luftakrobatikk, dans, flammesluking og pyrotekniske effekter ble den rette miksen for showet som spilte i ett og ett halvt år rundt i Norge med utsolgte hus. Forestillingen ble satt opp i Bergen hele 3 ganger i løpet av spilleperioden med totalt 7 forestillinger.

Nå i 2015 er Alexx Alexxander endelig tilbake med det største magiske showet i Norges historie «Defying Gravity».

«Et show med mystikk, humor og eleganse. Den gode opplevelsen sitter i kroppen, flere dager etter showet. Vi vet det er en illusjon, men kan ikke stoppe å undres på hvordan han får dette til. Alexx Alexxander er en stor illusjonist!»

-Tønsbergs Blad

«Det var et fantastisk show! Det er på høyde med det aller aller beste av magi man ser i hele verden».

-Mads A. Andersen, VG

«Alexx har en helt egen presentation av tricken och illusionerna. Publiken älskar Alexx och showen, vilket de visar genom applåder och även genom de långa köerna efteråt vid tribunen».

-Christer Nilsson, Svensk Magiarkiv