Se årets utepotter

I sommer kommer vi til å tilbringe mye tid hjemme, og da er det ekstra hyggelig å gjøre det fint utenfor med utepotter fylt med vakre sommerblomster.


Årets utepotter er på plass i butikkene våre, og du kan velge mellom mange forskjellige materialer, former, størrelser og farger.
 

Miljøvennlige og stilige Ecopots i resirkulert plast

Vi fortsetter med de populære pottene i resirkulert plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Dette er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne.  Vi selger Ecopots i mange ulike varianter og størrelser. De kommer i fargene sort og grå. I tillegg har vi noen varianter i lys grå og gråbrun.

kurv og ecopots med sommerblomster


Trendy Cosapot

Cosapots er en noe mer eksklusiv serie. Vi har tatt inn potter i ulike størrelser og fasonger, og pottene kommer i fargene sort og lys grå. Cosapots er laget av polyester, fiberglass og naturlige tilsetningsstoffer, og er dermed lette å flytte på. Cosapots har potteføtter som er støpt inn på undersiden av pottene, dette løfter potten fra underlaget og sørger for god drenering.

cosapots med palmer


Kurver i naturmateriale

Vi har også forskjellige typer kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden, og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.
Fyll pottene med vakre sommerblomster, og nyt sommeren i din egen lille oase. Ta turen innom Mester Grønn for mer inspirasjon.       

kurv med muehlenbeckia ecopots med hortensia oliventre