Pynt til 17. mai

Selv om årets feiring blir litt annerledes, er det hyggelig å markere dagen og gjøre det fint både inne og ute.


I år blir det ikke de store offentlige 17. mai arrangementene, men det har heldigvis blitt lov til å samle familie og venner i litt større grupper. Det gir oss en ekstra grunn til å feire, og da er det hyggelig å pynte med blomster og lage 17. mai stemning hjemme.
 
Blomster skaper feststemning
Blomster i nasjonalfarger skaper feststemning på 1-2-3. Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er eksempler på sommerblomster som er flotte i utepotter og balkongkasser. Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen.

17mai bukett ute

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Denne uken har vi et ekstra stort utvalg lekre buketter, og et bugnende blomstertorg der du kan velge dine egne favoritter. Et godt tips er å bruke mange små vaser fylt med blomster i rødt, hvitt og blått. Det er både vakkert og enkelt å få til.
 
Bestill ferdige maipakker
For å gjøre det lettvint for deg har vi satt sammen maipakker med planter til utekrukkene og blomster til festbordet. Du kan bestille for levering rett på døren eller for henting i butikk. Enklere blir det ikke! 
 
Ta gjerne turen innom butikken for flere tips og inspirasjon til å lage en blomstrende maifest. Vi har blomster til alle anledninger. Garantert!

17mai bukett inne