Januarsalget er igang på KUBEN

Like sikkert som at et nytt år står foran oss, kommer også januarsalget. Det er nå du har muligheten til å kjøpe deg alt det du ikke fikk til jul, og i tillegg få det på salg. Nå finner du haugevis med gode tilbud på KUBEN, og vi har salg på alt du måtte […]


Like sikkert som at et nytt år står foran oss, kommer også januarsalget. Det er nå du har muligheten til å kjøpe deg alt det du ikke fikk til jul, og i tillegg få det på salg. Nå finner du haugevis med gode tilbud på KUBEN, og vi har salg på alt du måtte trenge av sko, støvler, klær, elektronikk, interiør, kjøkkenartikler, kosmetikk og mye mer.
Vi håper vi kan inspirere deg til å ta en ekstra kikk i hyllene, og gi deg selv opplevelsen av å gjøre en god handel hos oss.

Velkommen til KUBEN. Vi har åpent til kl. 20 på hverdager og kl. 18 på lørdager.
30% på valgfri dundyne hos Princess
Princess sin dunkolleksjon Dream Collection er norskprodusert, Svanemerket, anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund -og kåret til Best i test!
Se tilbudet og les om dundynene her: https://www.princessbutikken.no/kampanjer/dundyner-30
Gjelder ikke spesialbestillinger. Gjelder t.o.m 4.3.

Sunkost kjører i gang ny kampanje! Opptil -25% på produkter som kan gi deg en frisk og energisk vinter! Husk D-Vitamin i vinter, så kan du hoppe og sprudle hele vinteren 🌞 Nå får du Sunkost D-Vitamin til medlemspris, Sunkost Vitamin-D 20 μg (82,-) og Sunkost Vitamin-D 80 μg (119,-) Ikke medlem? Send Sunkost til 2030.
 
Nye kampanjer hos VITA:
  • Tilbud! Alle hårfarger 40%
  • Tilbud! Alt fra Ole Henriksen 20%
  • Tilbud! Alt fra Korres 3 for 2
Nå får du 3 for 2 på barneprodukter hos Princess!
Vi spanderer den rimeligste varen.
Gjelder ikke metervare og Sebra. Gjelder t.o.m. 11.3.