Happy Days tirsdag 20. til lørdag 24. mars

Vi har Happy Days i nesten en hel uke på KUBEN i mars, og byr på morsomme aktiviteter og tilbud som vi håper du blir happy av! Her kan du lese senteravisen vår:


Vi har Happy Days i nesten en hel uke på KUBEN i mars, og byr på morsomme aktiviteter og tilbud som vi håper du blir happy av!
Her kan du lese senteravisen vår:


 

Program under Happy Days:

Vi starter Happy Days allerede tirsdag 20. mars og kl. 14 inviterer vi til familieshow med selveste Erik Mogeno. Showet vil også vises kl. 1730.

Onsdag 21. mars fra kl. 14-18 inviterer vi alle barn til å lage egne fruktspyd som de kan dyppe i vår sjokolade-fontene! Selvfølgelig under kyndig veiledning av vår sjokolade-kokk. Alle barn får også gratis kokkelue

Torsdag 22. mars fra kl. 0730-0930 inviteres du til Shoppingfrokost hos H&M. Det blir enkel servering av frokost og kaffe, og alle som er på frokosten får 20% rabatt på alle varer i alle avdelinger.

Denne dagen kan du også vinne gavekort på 5000 kr!
Forsøk å knekke koden på safen vår mellom kl. 14 og 18. Aktiviteten avsluttes når koden er løst, så her gjelder det å være tidlig ute.

 

Fredag 23. mars fra kl. 14-18 blir det muligheter til å få en morsom og kreativ ansiktsmaling for alle barn.

Happy Days avsluttes lørdag 24. mars med påskeverksted fra kl. 11-15. Her kan barna lage fin påskepynt og komme i god påskestemning. Påskeharen har også lovet at han stikker innom – kanskje har han med seg noe godt?

Sist, men ikke minst; Sauen Shaun kommer også på besøk fra kl. 12-15 lørdag 24. mars. Benytt muligheten til å hilse på den morsomme figuren fra barne-tv.

Her er noen av våre tilbud under Happy Days:

Velkommen til Happy Days på KUBEN!