Gjør som Skijentene – støtt Rosa sløyfe

Hvert år får mange brystkreftbehandlede kvinner livet i gave, men flere av dem blir aldri helt friske. Årets Rosa Sløyfe-aksjon har senskader i fokus.


Sammen kan vi gjøre en forskjell


Mester Grønn har støttet Rosa sløyfe-aksjonen siden 2011, og har hittil donert over 14 millioner til forskning på brystkreft. I tillegg er vi stolt sponsor av kvinnelandslaget i langrenn. Vi ser på skistjernene som forbilder for andre kvinner, med potensiell stor påvirkningskraft i viktige saker.

Vi er stolte over å ha fått med oss skijentene på denne aksjonen, med Therese Johaug, Ragnhild Haga og Ingvild Flugstad Østberg i spissen. Sammen med dem og kundene våre, er målet vårt å igjen samle inn mange millioner til en svært viktig sak.

rosa sl%c3%b8yfe kolleksjon l

På fotoshooten fikk skijentene et sterkt møte med tobarnsmoren Siv Elisabeth Hauglann. Hun ble i 2007 rammet av trippel brystkreft. Etter en tøff operasjon, cellegift- og strålebehandlinger ble hun erklært kreftfri året etter. Men på grunn av den sterke behandlingen har årene etter sykdommen vært preget av blant annet nerveskader, konsentrasjonsproblemer og kroniske smerter for sykepleieren.

 
- Det jeg sliter mest med og som for meg er det verste, er fatigue og kroniske smerter. Hverdagen består i å jobbe, det er ikke så mye annet jeg har energi til etter jobb.  Jeg må være løsningsorientert for å klare å holde ut. 

 
- Derfor er jeg veldig glad for at Mester Grønn vil støtte arbeidet mot senskader og forskning på området, sier Siv.
 

Gi din støtte - kjøp et Rosa sløyfe-produkt
Årets Rosa sløyfe-kolleksjon består av Rosa sløyfe-buketter, Fairtrade-roser, økologiske eplebobler, mørk sjokolade, sommerfugl, duftlys, pannebånd og designpin. Det gis også et beløp for hver bunt som selges av 3for2 utvalget på avskårne blomster.

Sammen med Rosa sløyfe-buketten ligger det et tatoveringsmerke utformet som en blomstersløyfe. Senskader vises ikke alltid på kroppen. Tatoveringen symboliserer at kroppen er merket, og gir kundene muligheten til å vise sin støtte og til å skape oppmerksomhet rundt temaet.


Rosa sløyfe-aksjonen er en fin anledning til å vise omtanke for de som rammes av brystkreft. Så spre rosa kjærlighet i oktober ved å kjøpe et Rosa sløyfe-produkt.