17. september er det NATTÅPENT og HØNEFOSS FASHION DAY hvor du kan bli med på moteshow med kjendisstylist Marianne Jemtegård fra kl. 18-21 i Fengselshagen.

For å feire at høstmoten er kommet arrangerer Kuben i samarbeid med sentrumsbutikkene moteshow for menn, kvinner og barn med Marianne Jemtegård som konferansier og DJ. Vi vil by på trendvisning med interiør, mat og livsstil, gratis makeup-veiledning fra kjendisenes egen makeupartist, lakking av negler og salg av mat og drikke. Inngangen er helt gratis! Senteravisen vår kan du lese om du blar lenger ned på siden.

Fotovegg

Mote for alle

Vi gjør mote på vår egen måte. Upretensiøst, ufarlig og lekent. Derfor møtes gjestene av en morsom fotovegg der rekvisitter gjør det lett å ta gøyale bilder som er milevis unna kjendisenes stive poseringer. Vi oppfordrer til å dele bilder selv på Instagram. Kveldens beste fotoveggbilde får flotte premier fra scenen.

Alle er VIP

Vi bygger en catwalk og setter frem stoler, så det lønner seg å være tidlig ute om du vil ha sitteplass. Fra catwalken leder Marianne Jemtegård showet med konkurranser, trendpresentasjon og en gøyal motevisning. Ved å bruke lokale damer, menn og barn som modeller er vi sikre på at det blir høy stemming blant gjestene. Dette er mote for alle – ”jordnært, lekent og gøy”. Nyheter innen interiør, sport og helse presenteres også fra scenen.

Lev som en superstjerne – helt gratis

De som sitter på første rad på moteukene er vant til å få det meste gratis. Og slik er det selvsagt for Hønefoss sine gjester også!

  • Gratis makeup og makeupveiledning med en kjent makeupartist
  • Gratis manikyr i høstens trendfarger
  • Gratis fashion tattoos i egen fashion tattoo bar utenfor sceneområdet
  • Utstilling med biler fra Bilia og annen guttemoro

Vi setter opp stands i tilknytning til catwalkområdet, og holder stemningen oppe med god musikk og konkurranser og tilbud. Her er det så mye spennende som skjer at kundene må bli til siste slutt!

_DSC1025

DJ Marianne

Fra scenen holder DJ Marianne pulsen oppe med festmusikk før og etter catwalkshow og trendvising.

Stor konkurranse:

Vinn shoppingdag med kjendisstylist! Vi trekker to heldige vinnere som får en shoppingdag med personlig veiledning av kjendisstylist Marianne Jemtegård. Alle deltakerne på kvelden får et lodd, og vinnerne trekkes på scenen mot slutten av kvelden. Shoppingdag settes til et tidspunkt som passer for vinneren.

Gratis airbrush tAirbrush tattooattoo og hairextension

På Kuben vil alle barn få GRATIS airbrush tattovering og hairextension fra kl. 15-20!

 

 

Kl. 21-24 denne kvelden blir det som vanlig supergode timetilbud. Du kan sjekke dem her;

Kuben_Natta¦èpent_Annonse_M55

Senteravisen vår kan du lese her: