Tirsdag 20. oktober kommer Hans Arne til Pasta Cafè kl.13! Han kommer med forestillingen «En musikalsk time». Her får du høre sanger som garantert bringer frem gamle minner. Hans Arne er kjent for å gjøre populære show for godt voksne og for å dele ut mange og rause klemmer.

Husker du?

Husker du den gang i måneskinn, I mitt barndomsparadis, Sangen om piken i dalen, I love you because og la oss leve for hverandre? Det er utrolig hvor mange fine sanger som har blitt laget, og hvordan vi fortsatt husker dem. Takket være kjøkkenradioen sitter disse sangene spikret i minnet. Hans-Arne har med egne sanghefter til alle, så selv du er usikker på tekstene kan du synge med.

Dette er ikke en «kjedelig sangstund». Hans-Arne skaper liv og latter. I løpet av en time er vi innom mange forskjellige minner, og alle får ta del i underholdningen. Publikum er alltid fornøyd. Dette garanterer nemlig Hans-Arne!

Kjært barn har mange navn

En musikalsk time, Husker du, allsangtimen, DaCapo, sangstund med Hans-Arne, Uderholdning for eldre. Folk har gitt showet mange navn, men tema er det samme: Minner, allsang, latter og moro.

Velkommen til Pasta Cafe 20. Oktober kl. 13.00!

Hans Arne collage

Kilde: www.hans-arne.com