Barnas Dag i Hønefoss lørdag 24. juni.

Sommeren er den lyseste og varmeste av de fire årstidene våre, og kanskje den årstiden vi gleder oss mest til. Det er klart for å spise is, bade, sole seg og sitte ute på verandaen hele kvelden. Samtidig som varmen kommer er det ofte fristende med noe nytt. Barna har vokst fra sandalene fra i […]


Lørdag 24. juni er det klart for Barnas Dag i Hønefoss sentrum og på KUBEN.

Vi byr på mange aktiviteter på torget, og på KUBEN får barna gratis ansiktsmaling og airbrush fra kl. 12-16.

Velkommen til en hyggelig lørdag i Hønefoss.

Nattåpent på KUBEN torsdag 22. juni til kl. 24.

Denne dagen bugner butikkene av tilbud og de beste sparer vi til slutt; nemlig timetilbudene fra kl. 21-24. Tradisjonen tro blir det også gratis konsert på torget denne dagen, og i år er det superpopulære Morgan Sulele som kommer. Det er bare å holde av datoen og glede seg:) Kom til Søndre Torg kl. 17 og delta på gratis konsert med Morgan – han har en lang rekke hits som du garantert har hørt før, som f.eks «Bare Min» og «Høyt over Oslo». Sammen med Hønefoss Sparebank og Sentrumsbutikkene arrangerer vi tre dagers midtsommerfest i byen den 22. – 24. juni.
22. juni blir det gratiskonsert med Morgan Sulele på Søndre torg!

Morgan Sulele har ikke bare kapret mange ungpike-hjerter rundt om det ganske land, han har også kapret listeplasseringer med sine supercatchy låter. Han startet like godt med å toppe iTunes, Spotify og Tidal, og ikke minst tok han førsteplassen på VG lista og ble der i hele 6 uker sommeren 2015 med debuthiten «Bare Min». Siden da har han rukket å streame til 18 ganger platina og 2 ganger gull (fordelt på 8 låter) på under to år, med bl.a. «Lakenet» og «Jeg vil heller ha deg» som han ga ut i samarbeid med Innertier.

Han har ligget totalt 53 uker på VG lista sammenhengende og med over 60 millioner streams på Spotify alene er Morgan Sulele en av Norges desidert mest streamede artister de siste årene.
I 2016 turnerte han landet rundt med DJ og gitarist, og i år har han samlet et eget liveband bestående av musikere som tidligere har spilt med Siri Nilsen, Bebe Rexha, Karpe Diem, Robin & Bugge, A1 m. fler.

Oppvarmingsartisten blir også i år en lokal artist, Ingvild Lindsjørn (Går under artistnavnet LINDSJØRN). Hun gikk MUA på Ringerike Videregående og var ferdig der i fjor, kom gjennom «nåløyet» og går nå på konservatoriet i Kristiansand. Gjennom å lytte til hjertet skaper LINDSJØRN musikk som kjennes i hele kroppen. Resultatet blir til en deilig blanding av Soul, RnB og gospel.

 

morgan sulele

 

Følg med på siden her for gode tilbud. Vi legger ut senteravisen og timetilbudene fredag 16. juni.

Fredag 23. juni er det klart for årets største grillfest i Hønefoss sentrum.

Sentrumsbutikkene og Kuben inviterer til folkefest i byen på selveste St. Hansaften! Leiv Vidar står i front når en 700 meter lang grill skal bygges – dette blir rett og slett Norges lengste grill.
Grillen skal starte i krysset Stangs gate/Storgata, og gå opp gågata, over Søndre torv ned mot Sentrumskvartalet og tilbake til Arcaden, der vi svinger opp mot Kuben.
Grillen tennes kl. 17.00. Ta med familie og venner og bli med på festen! Grillpakker kan kjøpes hos Leiv Vidar, eller man kan ha med sin egen mat og legge på grillen.

Lørdag 24. juni er det Barnas Dag i Hønefoss med masse aktiviteter.

På KUBEN får barna gratis ansiktsmaling og airbrush fra kl. 12-16 denne dagen. Ansiktsmaling er alltid populært blant de små og her er mulighetene mange.

Skjermbilde

Velkommen skal dere være.