Velkommen til Zizzi


We love curves!

Zizzi er en konseptbutikk som selger tøffe og trendy klær for formfulle damer i str. 42 – 56.

Hos oss finner du lekre moteklær med supergod passform. Klærne har flotte detaljer i god kvalitet og til fornuftige priser. Stilen har et touch av feminine detaljer kombinerte med røff og casual look.

I butikken finner du klær til både hverdag og fest i de riktige farger, snitt og størrelser.
 

Kom inn og bli skjemmet litt bort!


Vi har minst 9 gode grunner til at du skal komme inn i butikkene våre. For oss er det nemlig viktig at du føler deg velkommen og at du får en god veiledning som du kan bruke!

Den beste betjeningen

Butikkpersonalet hos Zizzi blir utdannet så de kan gi deg den beste betjeningen. De vet alt om kolleksjonene våre og de er utrolig flinke til å veilede om størrelser, passform og om hva som kler deg best.

Moteklær som sitter riktig

Zizzi er spesialist i å skape virkelig flotte moteklær som sitter perfekt. Vi har designer til alle passformer og størrelser fra 42 til 56 – og til svært fornuftige priser.

Str. 42-56

Hos Zizzi er det lett å finne akkurat den størrelsen som både kler deg og som passer perfekt. Alle våre kolleksjoner finnes i størrelsene 42-56.

Prøverom med privatliv

Vi har innredet prøverommene våre med omtanke. Det er god plass – og gardinene dekker godt. Hos oss får du lov til å prøve klær uten å føle deg utstilt.

De riktige jeansene

Vi skaper jeans til mange forskjellige jente- og damefasonger. Til unge friske jenter og til voksne kresne kvinner. Vi har alt fra rå, trendy designer med tøffe detaljer til de gode klassiske jeansene.

Lekre kvinner i alle aldre

I butikkene skaper vi vakre kvinner. Uansett alder. Derfor kan du være helt sikker på at du kan finne skjønne klær som kler deg – om du er 20 eller 60!

Som å komme hjem

Hos Zizzi føler du deg hjemme. Vi synes nemlig at du fortjener å bli inspirert, føle deg i sentrum og på alle måter få en skjønn opplevelse når du besøker butikkene våre.

Prøv Club Zizzi

Bli medlem av vår populære kundeklubb Club Zizzi – det er helt gratis! Som klubbmedlem kan du være med på før-salg og kundekvelder, og du får e-poster med spennende tilbud før alle andre.

Landsdekkende bytteservice

Hos Zizzi har vi en landsdekkende bytteservice. Derfor kan du bytte klærne du har kjøpt hos oss innenfor 8 dager i alle våre Zizzi-butikker hvis du har med deg kassalappen.