Cebrina_logovarianter_farger-03
Telefon:  32142400

Velkommen til Cebrina han&henne


Vi er en av tre salonger og holder til i 1 etasje ved siden av Normal. For øyeblikket har vi 11 ansatte, hvor to av dem er lærlinger. Salongen tilbyr alt innen klipp (både dame og herre), hårfarge/striper, strukturomforming, makeup, håroppsetting, hull i ørene og hårkurer med massasje. I tillegg er vi så heldig å ha egne colorister med høy kompetanse innen hårfarge. Makeup utføres også av utdannet makeup artist.

Cebrina har et stort utvalg innen hårprodukter og hårpleie. Våre leverandører oppdaterer oss stadig med det nyeste innen moter og trender. Vi fører merker som Redken, Pureology, Sexy Hair, Alterna, Bamboo, Revlon, American Crew, Id hairwax og GHD. Innen hårfarge bruker vi amoniakkfri farge hvor miljøet er i fokus. Vi har også ett utvalg av hjemmefarge fra Revlon for de som ønsker det. Vi utvikler oss stadig innen kursing, og ser på det som en viktig del av det å være frisør.

Kom gjerne innom oss for spørsmål, så gir vi dere svar. Vi ser frem til å møte deg.

Vi tilbyr drop in så sant vi har kapasitiet. Vi har også online bestilling eller via app. www.cebrina.no / fixit timebestilling / telefon 32142400.