Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på KUBEN. Det kan være ledige stillinger på senteret uten at de er på denne oversikt – ta derfor kontakt med aktuelle butikker for spørsmål rundt dette.


Ledige stillinger hos Carlings – butikksjef og ekstrahjelp

Carlings er et livsstilskonsept med spennende butikker, preget av de ansatte. Selgerne er unge, utadvendte og motebevisste – kjent for sin gode service og store produktkunnskap. Vi har et bredt utvalg av jeans fra de største jeansaktørene på markedet.
Carlings er en del av Varner.

I våre butikker er vi opptatt av et høyt servicenivå og godt arbeidsmiljø. Vi jakter på deg som har vinnervilje, er utadvendt og er et ekte arbeidsjern. Som selger / ekstrahjelp i Carlings blir du et medlem i Carlingsfamilien.Du vil bli en del av en kultur der vi er gode venner og der teambuilding er en viktig byggekloss.
Link til ekstrahjelp stillingen :
https://varner.easycruit.com/intranet/carlings/vacancy/2053169/56814

Link til butikksjefstillingen :
https://varner.easycruit.com/intranet/carlings/vacancy/2053197/56814

Stillinger ledig hos Shoe Gallery

Shoe Gallery Kuben søker to ekstra hjelper fra august 2018!

Vi er på jakt etter deg som er en utadvendt, og en engasjert selger! I butikken vår er vi opptatte av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. At du er interessert i mote og trender er viktig for oss, da vi ønsker å inspirere kundene våre og gi de en spesiell handleopplevelse. Er du den vi søker etter?

Til vår butikk her på Kuben søker vi deg som;

• er opptatt av sko og mote
• motiveres av salg, budsjetter og resultater
• er løsningsorientert og ser muligheter
• er serviceinnstilt
• ønsker og skape et godt arbeidsmiljø
• er til og stole på

Hos oss kan du forvente god opplæring og et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss at du utvikler deg, derfor kan du forvente at vi utfordrer deg i arbeidshverdagen. Vi tilbyr en spennende jobb med kvalitetsprodukter, og det er derfor viktig for oss at du motiveres av ny kunnskap og ønsker å lære.

Du må kunne jobbe to kvelder i uken, samt annenhver lørdag. Du må også være fleksibel med å kunne jobbe i skoleferier.

Søknadsfrist: 01.06.2018
Tiltredelse: August 2018

Passer denne beskrivelsen deg? Send en søknad og CV til: leder112994@shoegallery.no, eller kom gjerne innom butikken.

Vi ser frem til og høre fra deg!

 

Stillingsannonse deltid – Jack&Jones Kuben

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av VERO MODA teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i Jack&Jones.
Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg – og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

ARBEIDSOPPGAVER
• Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
• Være selger
• Er entusiastisk og målrettet
• Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
• Utadvent og trigges av service faget
• Teamplayer
Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.
Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

HVA KAN JACK&jONES TILBY DEG?
• Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
• Et godt sosialt miljø med høyt temp
• God opplæring og utviklingsmuligheter

Søknadsfristen er snarest – Tiltredelse etter avtale.
Kontaktperson. Mari Lisgård,

stilling: Deltid/Ekstrahjelp

Mailadresse: Jjnor89562@bestseller.com