Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på KUBEN. Det kan være ledige stillinger på senteret uten at de er på denne oversikt – ta derfor kontakt med aktuelle butikker for spørsmål rundt dette.


Ledig stilling hos Kozmos

KOZMOS butikken på Kuben søker etter julehjelp som kan jobbe dag,- kvelds- og helgevakter.

Jobben vil bestå av kundebehandling og tilhørende gjøremål i butikk.

Du må være pålitelig, ryddig, selvstendig og innstilt på en hektisk hverdag. Tidligere erfaring med butikk er ønskelig, men ikke et krav. Lønn etter avtale. Må være over 18 år.

KOZMOS butikken på Kuben er eid av Haraldsson Brio AS som har over 40 års erfaring med leketøysmarkedet i Hønefoss, og har vært tilsluttet KOZMOS kjeden siden dens oppstart i 1991.

Søknadsfrist: 29.10.2016.

Tiltredelse snarest.

Søknad sendes til anna.haraldsson@outlook.com

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til daglig leder

Anna-Margit Haraldsson. Tlf. nr. 97 72 27 19/32 12 10 17

 

Ledig stilling hos Shoe Gallery

Shoe Gallery Kuben søker BUTIKKLEDER

Til vår butikk på Kuben, søker vi en aktiv og engasjert butikkleder. Du vil være ansvarlig for butikkens daglige drift. Du må ha en ekte interesse for salg, mennesker, sko og moter. Du trives aller best i butikken sammen med kundene og går alltid foran som et godt eksempel for dine medarbeidere. Du synes utvikling og motivasjon av “laget” i butikken er noe av det mest spennende du kan holde på med. KVALIFIKASJONER: Har du utdannelse innen varehandel og erfaring fra butikk eller service, vil det være en fordel. Du trives med personalansvar, produktopplæring og kampanjeoppfølging.

EGENSKAPER: • motiveres av budsjett- og resultatoppfølging • positiv og løsningsorientert • fokus på salg, lønnsomme bemanningsplaner, vareflyt og varelager • aktiv og innsatsvillig • målbevisst, ryddig og systematisk

VI TILBYR: En utfordrende og spennende jobb i et trivelig miljø.

Konkurransedyktige betingelser.

Søknad med CV sendes på e-post til: nina.gustavsen@eurosko.no
Søknadsfrist 17/10 2017, tiltredelse etter avtale.