Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på KUBEN. Det kan være ledige stillinger på senteret uten at de er på denne oversikt – ta derfor kontakt med aktuelle butikker for spørsmål rundt dette.


Ledig stilling hos Shoe Gallery

Til vår butikk søker vi en aktiv og engasjert ekstrahjelp som kan jobbe ved behov, fortrinnsvis kvelder, helger og ferier.
Kvalifikasjoner: Erfaring fra butikk eller andre serviceyrker er en fordel.
Egenskaper: Du er kundevennlig, initiativrik og engasjert i salg og service. Du må ha et godt øye for god kvalitet og mote.
Arbeidsoppgaver: Salg, varepleie m.m.
Kontaktperson: Carl William, tlf. 934 77 082.
Søknad leveres helst i butikk eller på e-post til carl.wessel@shoegallery.no
Søknadsfrist: Omgående, senest 01/01-18.
Tiltredelse etter avtale.

Stillingsannonse Deltid- VEROMODA

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av VERO MODA teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i VEROMODA.

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg – og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

 

ARBEIDSOPPGAVER 

  • Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
  • Være selger
  • Er entusiastisk og målrettet
  • Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
  • Utadvent og trigges av service faget
  • Teamplayer

Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.

Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

 

HVA KAN VEROMODA TILBY DEG?

  • Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
  • Et godt sosialt miljø med høyt temp
  • God opplæring og utviklingsmuligheter

 

Søknadsfristen er snarest – Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson. Fazile Selmani, stilling: Butikksjef  Mailadresse: vmnor1519@bestseller.com