Lag din egen detox-iste

Etter mye god julemat kan det være deilig å ta en detoxkur.

Mange ønsker å starte året med en Detox , men i en jungel av ulike råd og kurer kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Det behøver ikke være så vanskelig, og noe så enkelt som en deilig sitron is-te kan være både forfriskende og rensende for kroppen.
Men først av alt.. hva er egentlig detox?

I vår moderne hverdag får vi i oss mye stoffer vi ikke fikk i oss for bare 40-50 år siden. Konserveringsmidler, tilsetningsstoffer og kjemikalier fra matproduksjon er blitt en naturlig del av vårt kosthold. Nettopp fordi vi får i oss flere kunstige stoffer enn før kan detox være med på å rengjøre kroppen fra giftstoffer, gi oss en frisk ny start og ta vare på de indre organene våre. Noen går «all in» med strenge detox-kurer, men dersom du ønsker en både enkel og ikke minst velsmakende variant bør du lese videre.

Web

Oppskrift detox is-te med sitronsmak

Dette trenger du

1 stor karaffel
2 liter vann
3 te-poser Pukka Detox with Lemon
2-3 ss honning/agavesirup
1/2 stk sitron
noen mynteblader

Slik gjør du

Kok opp en liter vann, ha i te-posene og la trekke i 10-15 minutter. Rør inn søtning og sitronsaft. Bland til alt har løst seg opp. Hell i en karaffel eller mugge, og ha i resten av vannet – det skal være iskaldt. Sett så dette i kjøleskapet til alt er kaldt. Skjær sitronen i skiver og pynt med mynteblader. Serveres med isbiter. Nam!

Web

Pukka Detox – eller «tea-tox» om du vil renser kroppen for giftstoffer og gir deg en kickstart på en friskere hverdag.

Sunkost på KUBEN har mange gode råd og produkter hvis du skulle trenge det.

Av | 3. januar, 2018 | Nyheter