På KUBEN er vi opptatt av gode kundeopplevelser, vi vil skape begeistring og lære av de beste.

Vi har derfor observatører som besøker alle butikkene hver måned og leter etter den selgeren som skaper den beste kundeopplevelsen. Vi vet at kundene våre setter stor pris på god service og gode opplevelser i butikkene, og det er nettopp dette vi hedrer når vi kårer månedens ansatt. De månedlige vinnerne får blomster, gavekort og en diplom som de gjerne viser frem til deg som kunde i butikken.

Vinneren av gode kundeopplevelser i september ble Mari hos Jack & Jones.

Begrunnelse for valg:

Etter å ha besøkt mange av senterets butikker en dag i september, var det Mari Lisgård på Jack & Jones som ble kåret til månedens ansatt.

Mari holdte på med butikkoppgaver da jeg kom inn, men det stoppet ikke henne fra å si hei og smile til meg. Etter kort tid spurte Mari hva hun kunne hjelpe meg med. Jeg sa at jeg var på utkikk etter en gave til mannen min. Mari stilte flere spørsmål for å finne ut av mine behov. Det var tydelig at hun lyttet til mine ønsker, da hun kom med veldig gode forslag. Hun var entusiastisk og argumenterte for hvorfor hvert plagg hun viste frem var bra. Videre forsøkte hun å lukke salget på en naturlig måte ved å si «vil du ta disse?». Selv om jeg måtte takke nei til kjøp denne gang, ble besøket avsluttet på en hyggelig måte og Mari ønsket meg velkommen tilbake.

Opplevelsen på Jack & Jones Kuben gjorde inntrykk på meg. Dere kan være stolte av å ha en så flott selger hos dere på Kuben!

Litt mer om Mari:

Mari Lisgård (002)

 

Mari Lisgård er butikksjef på Jack & Jones på Kuben. Hun er 25 år gammel og har jobbet på Jack & Jones i 1,5 år.

Mari pendler fra Hadeland. Hun sier at det som gir henne motivasjon, er alle de hyggelige kundene. Hun nevner også at hun trives godt med kollegaene sine og mener at de er et godt team. Hun er opptatt av merchandising for at det skal se bra ut i butikken.

Når hun ikke er på jobb, liker hun å gå tur med hunden sin og være sosial med venner.

Vi gratulerer som månedens ansatt på KUBEN.