Lurer du på om et par av de populære Asics Gel Zone kan være noe for deg? Uansett om hvor god kjennskap du har til modellen; daglig leder hos G-Sport KUBEN, Trygve Jacobsen, gir deg 5 fordeler med løpeskoene.

Fra 18.-20.mai får medlemmer av KUBENs kundeklubb sikre seg denne modellen til damer og herrer til 299,- (Ikke medlemspris: 999,-). Tilbudet varer så langt beholdningen rekker!

Helt siden KUBEN, tidligere Hønefossenteret, åpnet dørene for publikum i 2008, har Trygve og kollegaene hjulpet kunder med å finne de mest optimale joggeskoene for dem.

– For å finne ut hvilke sko som passer dine føtter, måler vi dem på speilplater. Samtidig ser vi på stegene dine når du går barbeint. Slik ser vi med en gang hvilke type sko som passer deg, forteller han og legger til:

– I tillegg er det viktig for oss å vite vekten din, hvor du pleier å løpe hen – i tillegg til hvor ofte du løper. Slik får vi analysert hvilke joggesko som kan være den perfekte match for deg.

Asics har spesialisert seg på løpesko, noe som også gjør dem til en favoritt for mange i denne sjangeren. Trygve og kollegaene deler gladelig kunnskapen de har om denne modellen med oss.

5 ting du bør vite om Asics Gel Zone:

  1. De har god demping i hæl og forfot

  2. Dette er stabile sko for deg som enten har nøytrale steg, men også for deg som gjerne tråkker litt innover (overpronasjon)

  3. Skoene er luftige å løpe med og man blir ikke klam på føttene

  4. Denne modellen er perfekt til mengdetrening og for deg som løper på skogsveier og stier

  5. Det er en relativt lett løpesko, samt at den både er god å ha på seg til lengre gåturer

Ikke medlem? Send sms KUBEN til 2206 og få tilsendt tilbudskupong. Det er helt gratis å bli medlem av kundeklubben. Les mer her!

 

Zone dame zone herre

Forebygger skader

Har du alltid lurt på hvilken effekt gel i løpeskoene har? Vi spurte Trygve.

– Når det står at løpeskoene har gel i seg betyr det at de har dette i mellomsålen, noe som gjør at støtet blir absorbert utover. Slik opplever man ikke like stor belastning i bena.

Videre forteller han at sko som Asics Gel Zone bidrar til å forebygge belastning oppover legger, lår og rygg.

– Spesielt gjelder dette for de som løper mye på hardt underlag.

Denne modellen gir også mye komfort.

– Alt i alt er dette en svært behagelig sko å løpe med, og du får også bedre løpesteg med den. Dette gir deg kanskje styrken til å løpe noe lenger også.