Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på KUBEN.

Avdelingsleder

H&M

SE MER

Vi er på jakt etter en ny Department Manager til vår butikk på Hønefoss!

I H&M tror vi det er mulig å gjøre det du elsker hver dag. Her vil du få mulighet til å vokse og nå ditt potensiale. Som Department Manager hos oss er det ditt lederskap som skaper den unike kundeopplevelsen som bare H&M kan tilby. I denne rollen er du ansvarlig for menneskene, driften og resultatet av én av avdelingene i butikken. Vi tror at alle våre medarbeidere kan gjøre en forskjell og vi verdsetter mangfoldet vårt. Dette bidrar til en dynamisk, kreativ og inkluderende arbeidsplass.

Likevel deler vi noen fellestrekk som at vi liker å jobbe sammen mot felles mål, samtidig som vi er selvgående og kostnadsbevisste. Vi er fleksible, løsningsorienterte og genuine, samtidig som vi holder det enkelt! Vi er åpne og direkte med hverandre, og vi liker å lære nye ting hver dag! Som Department Manager tror vi at du har praktisk og/eller teoretisk erfaring innenfor retail management, økonomi eller business, med en sterk forståelse for kommersialisering, salg og forretning. I tillegg tenker vi at du kjenner deg igjen i disse beskrivelsene:
•Trives med et høyt tempo, ettersom du er en strukturert multitasker-ninja
•Skaper følgere ved å være en visjonær leder som får medarbeiderne til å forstå helheten og viktigheten av den enkeltes bidrag til vår felles suksess.
•Liker å rekruttere, lære opp og utvikle medarbeiderne dine.
•Ikke er redd for å utfordre det etablerte og tenke utenfor boksen.
•Over gjennomsnittet strukturert, analytisk og empatisk

I tillegg til konkurransedyktige betingelser, kan vi tilby en unik mulighet til å bli en del av et verdibasert selskap som tror på deg og din personlige utvikling. En mulighet i H&M er en mulighet for livet. H&M er mer enn en jobb. Vi tror på å gi folk ansvar, eierskap og forpliktelser helt fra starten av. Skriv din egen H&M-historie og voks med oss. Vi jobber mot ambisiøse mål om å endre fremtiden. Vil du være med på reisen?

Les mer og søk her; https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=156990987

Deltid

Bik Bok

SE MER

Vi søker selger!

(Deltid)

Som butikkselger i Bik Bok er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Du er interessert i mote og trender og liker å jobbe i team med høyt tempo.
Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende, og du gir kunden god service - hver gang. For oss er det viktig å inspirere kundene og ta vare på dem gjennom å gi dem en spesiell opplevelse, slik at de velger å komme tilbake.
Vi vil ha det gøy på jobb i Bik Bok, for arbeidsglede sprer seg i butikken og smitter over på kundene!
Har du det som skal til for å bli en dyktig selger i Bik Bok?

Du er utadvendt og er glad i å selge
Du er positiv og bidrar til å skape et entusiastisk miljø
Du er til å stole på og i tillegg fleksibel
Du må være over 18 år
Du har godt humør, og smiler!

Vi gir deg opplæring og utfordringer. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og et ordnet arbeidsforhold.
Passer beskrivelsen deg? Da synes vi du skal komme innom, eller sende oss en søknad og CV. Legg gjerne et bilde på CV'n din!
Vi ser frem til å høre fra deg!

For mer informasjon besøk www.bikbok.com
Søknadsfrist: 01.10.19                                                  
Tiltredelse: Snarest