Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på KUBEN.

Ekstrahjelp

Match

Se mer

Julehjelp 10%

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2017 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 240 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1500 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.

Match har etablert seg som en av Norges største heleide kleskjede med hele 113 butikker. Kjeden har hatt enestående suksess de siste to årene, og under kjøpesenterkonferansen 2016 ble Match kåret til årets butikkjede, en utmerkelse som henger høyt og som Match er svært stolt over å motta. Kjeden tilbyr dame- og herreklær med høy kvalitet til verdi for pengene. I Match er service og kvalitet i fokus og det jobbes kontinuerlig med å sikre en optimal handleopplevelse for kunden.

Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby klær av høy kvalitet.


Ansvar og arbeidsoppgaver:

•Bidra til eventyrlige salgstall og oppnåelse av budsjett

•Yte til enhver tid den beste kundeservice i bransjen

•Varehåndtering og oppfølging av salgsaktiviteter og kampanjer

•Sørge for at man har det gøy på jobb


Personlige egenskaper:

•Resultatorientert og samarbeidsvillig med stor arbeidskapasitet

•Kreativ og har evnen til å inspirer andre

•Trives i et fartsfylt miljø


Kvalifikasjoner:

•Fullført videregående skole. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse

•Har gjerne salgserfaring fra tilsvarende bransje

•Du må være fleksibel og kan jobbe på dag- og kveldstid, samt i helger og i ferien når butikken har behov


Vi tilbyr:

•En morsom og kreativ arbeidsplass

•Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et veletablert konsern

Tett oppfølging og supportKontaktperson: Stina Renate Aasen, tlf. 31900228.
Navn
Epost
Mobil
Last opp CV
Last opp søknad
Data du sender med skjemaet blir bare brukt i formål til å søke stilling hos oss. Vi forbeholder oss til å beholde data i tilfelle en annen passende stilling skulle dukke opp, men vil brukes utelukkende til dette formål. Ta kontakt hvis du ønsker å bli fjernet fra vår søknadsdatabase. Du finner mer informasjon i vår personvererklæring.

Deltid

Vero Moda

Se mer

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.
 
Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av Vero Moda teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i Vero Moda.
Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!
 
ARBEIDSOPPGAVER 
Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
Være selger
Er entusiastisk og målrettet
Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
Utadvent og trigges av service faget
TeamplayerRelevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.
Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.
 
HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?
Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
Et godt sosialt miljø med høyt temp
God opplæring og utviklingsmuligheter 

Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale.

Om dette høres ut som noe for deg, kom innom butikken vår i Hønefoss med en søknad da vel!