Velkommen til Tilbords

Tilbords er en landsdekkende kjede som fører et bredt utvalg av serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler, interiørartikler, lys og servietter. Hos oss finner du gaver til de fleste anledninger; bryllup, dåp, konfirmasjon, jubileum, jul og nyttår. Vi har også fine produkter som kan gis som vertinnegaver, firmagaver eller rett og slett en hyggelig hilsen. Vi har fagkunnskapen til å gi deg det rette valget.

Matlaging/baking: Kjøkkenmaskiner, kasseroller, gryter og stekepanner er uunnværlige hjelpemidler på kjøkkenet. Det er sant som de sier; godt redskap er halve jobben. En kvalitetskniv er en investering du har glede av i mange år. Tilsvarende med steke- og bakeredskaper; med godt utstyr blir hele opplevelsen av å lage god mat eller bake en glede.

Serviser, glass og bestikk: Servise, glass og bestikk skal fungere som en harmonisk helhet og legge grunnlaget for et vakkert dekket bord. Få bruksgjenstander skaper mer høytidsstemning enn et pent servise. Bestikk skal være funksjonelt, men samtidig ta seg godt ut på et dekket bord. Et godt stålbestikk har den nødvendige balansen, føles bra i hånden og er behagelig å spise med.Et godt glass ligger bra i hånden og har en form som er tilpasset innholdet. Noen velger glass ut fra type druer, andre velger ut fra stil. Valget er ditt. Interiør:Nå som maten er laget og bordet er dekket, såvil du kanskje pynte litt både på bordet og i hjemmet ellers. Vi har det du trenger, alt fra lys, servietter, vaser, lysestaker, glassboller, etc. i tidsriktige stiler og til alle årstider. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd, våre serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg! Tilbords Fordelsprogram:Meld deg inn i Tilbords Fordelsprogram og få tilsendt spesialtilbud, nyhetsbrev, invitasjoner til spennende events og andre fordelaktige servicetilbud! Meld deg inn på www.tilbords.no/fordelsprogram, eller stikk innom oss.

Bryllupsliste hos Tilbords: En viktig del av feiringen er gleden av å gi en gave som brudeparet setter pris på. Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. Lager du en bryllupsliste hos Tilbords vil denne være tilgjengelig i alle våre mer enn 135 Tilbords butikker over hele landet, samt på www.mittgavetips.no. Bestill time hos oss på forhånd, så får dere den hjelpen dere trenger.

Vi fører merker som Le Creuset, Rosendahl, Eva Solo, Menu, Hardanger, Kosta Boda, Magnor, Royal Bone China, Villeroy & Boch, Denby, Kitchen Aid, Sabor, årviken, Bohemia, kâhler, Joseph, Joseph, Cemo, Cleo, Global. Victorinox, Kai Shun, Flying Culinary Circus, Con Gustav, Riedel, Stiernholm, 18 Staal, Cleo Home, Royal Porcelain, Spiegulau, Aanonsen m.m

Velkommen til hyggelig handel hos Tilbords Kuben!

  • Telefon: 46 89 56 51
  • Åpningstid:
    Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
  • Ansatte:
    Solfrid, Morten Harald, Anne, Silje, Evy og Vigdis.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook