Velkommen til Skoringen

Hos Skoringen på Kuben møter du blant annet Caroline og Linda, to kunnskapsrike damer som står klare til å hjelpe deg å velge riktige sko.

Hos Skoringen på Kuben finner du gode sko til hele familien – alt fra hotte, flotte festsko til behagelige praktiske hverdagssko.

Skoringen har stort utvalg av barnesko i høy kvalitet og fører merker som Skofus, Mia Maja og Tarmax som er Skoringens egne merker. I tillegg har vi Viking, Geox, Ecco m.fl. Hos Skoringen finner du varme gode tøfler til de kalde vinterdagene, vi har gummistøvler fra Viking og Ilse Jacobsen til regnværsdager, pensko til damer fra Gabor og B&co og til herrer fra Ecco og Odiin. Uansett anledning er vi der for deg.

Skoringen Kuben fører merker som Bjørn Borg, Timberland, Coverse, Rieker, Ecco, Marco Tozzi, Vagabond, Gabor, Nordic Softnes, Odiin, Duffy, Caprice, Dr Martens, Tamaris, Ca*shott, Jana m.fl

Hos Skoringen gir vi muligheten til å impregnere skoene i vår impregnerings maskin fra Imbox. Maskinen impregnerer og tørker på 30 sekunder. Vi har stort utvalg av gode pleieprodukter, såler og skolisser fra Touch.

Hjertelig velkommen til Skoringen Kuben – Vi gleder oss til hjelpe deg med valg av sko.

  • Telefon: 21 07 98 40
  • Åpningstid:
    Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
  • Ansatte:
    Caroline, Linda, Mia, Evy og Amanda.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook