Velkommen til Norli

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg – nesten uansett hva du liker best. Vi har 87 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store tilbudet og alltid mange gode tilbud.

Hos Norli bokhandel møter du mange engasjerte kolleger! Norli er en bokhandel med et bredt utvalg av bøker, kontorrekvisita, skolemateriell, leker, gave- og reiseartikler! Vi hjelper deg gjerne med å finne din favoritt blant våre mange spennende og interessante bøker! Har vi ikke boken du leter etter, bestiller vi den for deg.

 

Hos Norli finner du et stort utvalg av brettspill og kortspill fra Bergsala Enigma, Egmont, Tactic og Norstar. Fra våre leverandører Pluss + kan vi tilby et bredt utvalg av leker og gaver til barn. Liker du å tegne og male har vi mange fine farger fra Faber Castell og Giotto.

I våre butikker finner du til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du i flere av våre butikker stort utvalg av skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning.

Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg.

Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. Et spesielt tilbud er «månedens bok hos Norli». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok – hver måned! Meld deg på vårt nyhetsbrev eller lik Norli på Facebook og hold deg oppdatert om hva som skjer hos oss.

  • Telefon: 90 71 52 51
  • Åpningstid:
    Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
  • Ansatte:
    Anton, Britt Jane, Berit, Wenche, Thea, Oda, Anne Mari, Kate og Line.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook