Velkommen til KOZMOS

KOZMOS på Kuben Senter er medlem av Kozmoskjeden som er Norges største leketøyskjede. Hos oss finner du alt barna ønsker seg og de beste lekene! Vi setter stor ære i å ha produktkunnskap om det vi selger og du er alltid velkommen til å spørre om råd og veiledning.

Anna-Margit er 3. generasjons driver av Haraldsson Brio AS. Anna-Margit, Sverre og deres kollegaer hjelper deg gjerne med både gavetips og andre gode råd med det meste innen leketøy.

Vi holder til i underetasjen på Kuben Senter og har ligget på senteret siden det åpnet i 1986. Hos oss på Kuben Senter finner du alltid de nyeste trendproduktene, men også de klassiske lekene.

KOZMOS har som mål å ha ett stort og bredt utvalg av varer og til enhver tid ha trendvarene i butikken! I butikken vår finner du de mest populære leketøysmerkene på markedet og kan tilby ett bredt utvalg av kvalitetsleker som spenner seg fra leker for barn fra 0-14 år, fra klassiske og tidløse babyleker til innovative leker for eldre barn.

Hos oss på Kozmos har vi merkevarer som BRIO, LEGO, Plasto, Barbie, FisherPrice, Nikko, Bruder, Baby Born, HotWheels, Bratz og mye mer!

Velkommen til en leken handel hos oss på KOZMOS Hønefoss. KOZMOS – Ekte lekeglede!

  • Telefon: 32 12 10 17
  • Åpningstid:
    Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
  • Ansatte:
    Anna-Margit, Sverre, Edith, Vegard, Marit, Jonas og Stine.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook