Velkommen til KappAhl

Hos Kappahl får du kjøpt prisgunstig mote til hele familien. Vi har et stort utvalg av mote til dame, herre, barn og baby. Vi har rimelige klær i høy kvalitet.

Hos Kappahl har vi også en egen jeansguide, som hjelper deg med både størrelser og vaskeråd. Vi har også en funksjonsguide som hjelper deg med å finne riktig plagg til rett bruk. Det kan være godt å få med seg noen råd når man leter etter gode klær som skal være vanntette, funksjonelle eller kanskje ha tapede sømmer.

Foruten vanlig sortiment i basevarer og festklær har vi merker som Hampton Republic, en sporty avslappet preppy stil som fungerer året rundt. En stil til alle anledninger. Siluetten dannes av klassiske modeller og snitt av gode matrialer. Hampton Republic får du til dame, herre og barn (str. 86-170)

Vi har også et godt utvalg av undertøy til hele familien. Vår basiskolleksjon på dame BH er merket Creem. Den er tidløs og har god passform. Vi har nylig fått en BH modell som er tilpasset proteser.

Vi har en flott stor mote avdeling kalt XLNT. Her setter vi like stor fokus på høy motegrad, som resten av kolleksjonene.

KappAhl har innsamling av brukte tekstiler og sko i alle sine norske butikker. Dermed bidrar vi til økt gjenbruk og resirkulering av tekstiler.

Velkommen inn til en hyggelig handel – KappAhl Kuben.

  • Telefon: 46 85 03 34
  • Åpningstid:
    Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
  • Ansatte:
    Elin, Kathy, Berit, Karoline, Eva, Adriana, Therese, Live og Merethe.
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook