Velkommen til Days Like This


Days Like This er en kleskjede for kvinner. Days Like This inspirerer sine kunder med feminine og moteriktige plagg med god kvalitet. Days Like This har basert seg på flere modeller av bluser, bukser m.m for å kunne ha rett passform til forskjellige fasonger.

Jentene hos Days Like This står klare for å hjelpe akkurat deg for å finne nytt tilskudd til klesskapet.
 

DAYS LIKE THIS


Kvinner er nøkkelen for oss, de er vår inspirasjonskilde. Vår nye kjede er skapt av kvinner, for kvinner som er glad i velkledd mote, smil og moro, for det er vi.

Velkledd mote handler for oss om klær som er ordentlige, som er gode å ta i, som er deilige å ha på, som gjør at man føler seg fin og flott, og som kanskje bidrar til et kompliment eller to.

Vi tror på den indre skjønnheten, og klær som en forlengelse av personligheten, en forsterkning av den ubevisste selvsikkerheten vi opplever at kvinner utstråler.

Vi liker å ha det gøy, vi liker å smile, for det finnes vel ikke et smil som ikke er vakkert? På tross av en velkledd, moderne og ordentlig stil så er vi langt fra selvhøytidelige og jålete, for det tror vi ikke på. Mote og klær er ikke hokus pokus, det handler om å føle seg vel med seg selv for da blir alt fint.

Vi lurer ofte på «hva vi skal ha på oss» og det tror vi at flere gjør. Vår målsetning er å komme med gode tips og råd til hva du skal ha på deg i forskjellige anledninger og tider på året, hvordan du styler ditt favorittplagg på forskjellige måter, og hvilke trender som er viktige her og nå.  Velkommen til Days Like ThisTelefon: 23 21 89 48
Åpningstid:
Man-fre: 10-20 og Lørdag: 10-18
Ansatte:
Camilla, Berit, Rine, Nina og Malika.
Besøk vår nettside
Lik oss på Facebook