Velkommen til Ødegaard


Ødegaard ble startet den 13. oktober 1939. Vareutvalget besto til å begynne med av herre- og gutteklær – men ble i 1957 utvidet til også å omfatte dame- og pikeklær. Den første utenbys filialen ble etablert på Kongsberg i 1968. Hovedbutikken har alltid ligget i Haugesgate, Drammen. Ødegaard var aktiv i planleggingen av Torget Vest. Egne eiendommer ble integrert i prosjektet og i dag er Ødegaard lokalisert med sin hovedadministrasjon og med to dame- og en herrebutikk i Torget Vest.

I 2014 driver Ødegaard 5 herrebutikker og 13 damebutikker i sentralt Østlandsområde. På damesiden er firmaet tilknyttet ”Til Henne” kjeden – og på herresiden ”Texcon” kjeden.

Ødegaard er en familiebedrift og ledes av 2. og 3. generasjon, Bjørn Ove og Hans Erik Ødegaard. Det er etablert et morselskap, Knut Ødegaard & Co AS, som eier driftsselskapene Ødegaard dame AS og Ødegaard herre AS.

Vår visjon er at «Ødegaard skal gi farge til folks hverdag». Vi ønsker å tilby våre kunder det lille ekstra. Stort utvalg og god service er verdier som er viktige for oss.

Ødegaard Til Henne fører tidsriktige moteklær for den beviste kvinne.

Vi ønsker at du som kunde skal la deg inspirere av butikken, våre varer og ansatte.

Ødegaard Til Henne fører merker fra blant annet: Carla F, Soya, Isay, Soccx, Gerry Weber, Desigual, Fend, Junge, Marc O Polo, Zerres, Frank Lyman. Vi er blant annet kjent for våre fantastiske bukser med perfekt passform fra Zerres. Høstens nr. 1 er de fantastiske lammeskinns kåpene fra Levinsky.

Du som kunde skal oppleve en god atmosfære når du besøker butikken vår. Service og kunnskap jobber vi stadig med for å sikre at DU som kunde skal kjenne deg velkommen og være trygg på vår kunnskap og ærlige servise.

Håper vi sees i 2. etg. på Kuben.

Telefon: 32 12 74 93
Åpningstid:
Man-fre 10-20 og Lørdag 10-18
Ansatte:
Veronica, Judy, Anne, Anne, Evy og Ingrid.
Besøk vår nettside
Lik oss på Facebook